+3630-523-4759 | Járulj hozzá lovaink boldogságához adód 1%-val! Adószám: 18510731-1-05 Köszönjük! kisharsaslovarda@gmail.com
 • Drága Évikém…mennyit dolgoztok!!! Nem véletlen, hogy olyan jó nálatok lenni. Boldog lehet, akinek meg jut hely lovat tartani ott.

  Facebook üzenet
 • A legjobb lovarda szeles e határban….

  Facebook üzenet
 • Azt hiszem ennél jobb feltételeket a környéken sehol nem biztosítanak a lovacskáinknak…én majdnem mindet kipróbáltam.

  Facebook üzenet
 • Amit a Kishársas lovardáról tudni kell, hogy a hirdetés minden szava igaz.!! Kipróbáltam!!! Azóta is itt a pacim, és meg soha nem volt ennyire egészséges, jókedvű mint mióta idehoztam – két éve.

  Facebook üzenet
 • Tágas legelők, lenyűgöző tereplehetőség, megbízható lovakkal. Igaz, terepre csak a tulajjal lehet menni, de érthető okokból.

  Facebook üzenet
 • Nagyon jó hely!!!!

  Facebook üzenet
 • Aki fontolgatná a dolgot, ne habozzon, a legjobb döntést hozza vele lova és saját maga számára is. Az én pacim teljesen soványan, sérülten és majdnem hogy kehesen került a Kishársas Lovardába és néhány hónapon belül mintha kicserélték volna. Felépült mind testileg, mind lelkileg – beilleszkedett és tényleg boldogan nyargalászik, legel a legelőn. A legelő kétségtelenül hatalmas, itt valódi legelőről van szó, nem pedig egy 20 x 20 méteres füvezett valamiről! Minden segítséget megkapok, bármi kérdésem merül fel, legyen szó lovaglási vagy a lovam egészségével kapcsolatos tanácsról. Ja és ami még ennél is fontosabb, igazi csapatról beszélünk, itt mindig vidám a hangulat!

  Egy bértartó

A lovak májustól októberig nappal 10 hektáros, dimbes-dombos legelőinken nyargalásznak, éjjel  biztonságos, nagy karámokban pihennek. Reggel és este egyéni etetéssel abrakolnak. Októbertől májusig nappal karámokban, éjjel istállóban, tágas bokszokban helyezzük el őket (rossz  időjárás esetén nappalra is istállóban maradnak). Reggel és este abrakolnak, naponta 3x szénáznak.

Majorunkban a lovaglás lehetőségeit a következők szolgálják:

60×50 m kivilágított lovas pálya

25 m átmérőjű körkarám

50×40 m-es western jellegű terepakadály-pálya (tó, árok, lépcső, kanyon, szalagos kapu, stb.)

- igény szerint lehetőség van 20×40 m fedeles lovarda használatára

- kapuinkon kilépve a Gödöllői Tájvédelmi Körzet végeláthatatlan, csodálatos tereplovaglási lehetőséget nyújt

Továbbá a lovasok és lovak kényelmének érdekében:  patamosó (külső hideg vizes), lókikötó, karámok, árnyékoló a karámokban, nyerges kamra (saját szekrények), nyerges kamra (fali nyereg és kantártartó), közös öltöző, angol WC, társalgó/fűtött klubhelyiség, kerti tűzrakóhely és parkoló.